Hoşçakal Bay Bingley

1,5 yıllık emektar hamsterım Bay Bingley bu sabah hayatını kaybetti. Annemin bir türlü geçmek bilmeyen gribinden dolayı öldüğünü sanıyoruz. Her sabah elimizde peynir parçası, maydonoz sapı, ceviz gibi yiyeceklerle ziyaret ettiğimiz sevimli hayvanımızı bu sabah uyandıramadık. Artık babamın kuruyemişli bira keyiflerine ortak olacak küçük canavarımız yok.
Sana epey alışmışız Bay Bingley. Ufacık cüssenle yaptığın, bitmek bilmeyen gürültülerine de öyle. Umarım gittiğin yerde iyi olursun. Hoşçakal.

Yorumlar

heyula dedi ki…
bir kac gunlugune bizim yurdumuz da kalarak herkesin nese kaynagı olmustu.
ismini ise herkes kendisine gore takmıstı. kimine gore adem kimine gore bitli kimine gore ise ramazan oldu. benim icinse bıngıl bıngıldı. minicik elleriyle kuruyemişleri tutup yeyişini özlicem
allesklar dedi ki…
Çok üzüldüm. Annemi onunla ikna etmiştim hamster almaya. Adını bile söyliyemiyordu.Elimi ısırdığında nekadar da kızmıştım. Onunla uzun yola bile çıktık. Biz onu çok sevmiştik o bizi erken terk etti. Bu kötü haberi yeni görüyorum. O yüzden şimdi duygularımı ifade edebildim. taziyelerimi sunmakta geç kaldığım için özür dilerim.
bakmak için aldığımız o küçük canlılara farkında olmadan bağlanıyoruz.benimde kuş,balık,tavşan,kaplumbağa,kurbağa,civciv gibi tecrübelerim oldu hepsinde ağladım..