Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 6. Gönüllü Motivasyonu Toplantısı


Beni tanıyanlar Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile olan iletişimimi bilirler. Üç yıl yaz etkinlikleri gönüllüsü, son bir yıldır da kış etkinlikleri gönüllüsü olarak vakıfta elimden geldiğince ve imkan buldukça çalışmaya gayret ediyorum.
Vakıf geçtiğimiz hafta cumartesi günü 6. Gönüllü Motivasyonu Toplantısını İstanbul’da düzenledi ve Marmara bölgesindeki etkinlik noktalarında çalışan yaklaşık bin kadar gönüllüyü Kültür Üniversitesi’nde ağırladı. Biz de TEGV Yalova Hayat Mahallesi Öğrenim Birimi ve şu anda Yalova’da etkinliklerini sürdüren Akkök Ateş Böceği Tırı ekibi olarak oradaydık.

Vakıfta gönüllü olarak çalışan bizlerin, çocuklara faydalı olmanın verdiği manevi tatminden fazlasını hissetmekten ziyade bir gayesi yoktur. Ama bu toplantıda anladım ki, sadece bu tatmini tatmak için gösterdiğimiz çabaya, bizim hissettiğimizden çok daha büyük bir değer biçiliyor. Bizi bu kadar güzel ağırlayan ve kendimizle gurur duymamızı sağlayan bütün TEGV yöneticilerine çok teşekkür ederim.

Yorumlar

Hayalbemol dedi ki…
Ben de LOSEV ve TOFD'ye yardımlarda bulunmuştum. Maddi ya da manevi olarak birilerine destek olmak, halen insan olduğumuzun göstergesidir.