İlginize pardonlu sevgilerimle...

5 dakikalık aralıklarla cep telefonumu gözlemekten, 10 dakikalık aralıklarla eposta hesabımı kontrol etmekten ve 15 dakikalık aralıklarla Facebook hesabıma bakmaktan bıkmış bulunuyorum.

Keyfimden değil evet, öyle gerektiğinden. Çünkü:

İşvereni olmayan bir yerde işçi olmayı, öğretmeni olmayan bir okulda öğrenci olmayı, nikâh memuru, davetlileri ve damadı olmayan bir düğünle evlenmeyi, üstüne de ebeveynleri olmayan bir çocuk yapmayı düşünüyorum. Sorulanlara göre, sanırım bundan sonra yapılacak bir şey kalmıyor. Belki sonra alaylı akademisyen olurum, pipisi olmayan bir oğlum olursa sünnet düğünü filan yaparım, bilemiyorum.

İşte bu yüzden, gayet mantıklı bir şekilde,  hali hazırda iletişim kanalı açık olan her yerden haber bekliyorum. Beklemediğim zaman beklemediğimin anlaşılacağı bir yerde olurum zaten, beni arasanız da bulamazsınız, biliyorsunuz.

İlginize pardonlu sevgilerimle ve benden bıkınız dileklerimle, görüşmek üzere...

Yorumlar

Derinden dedi ki…
sizin derinlikli yazılarınızdan bıkılır mı?
İrem Nas dedi ki…
Çok teşekkür ederim. Aslında bunalmışlığım çok soru sorulmasından. Bıkılma beklentim de bu yönde. Bu arada, blogunuzda Kirpi'nin Zarafeti'ni okuduğunuzu gördüm. Sinema filmini de, eğer görmediyseniz izemenizi tavsiye ederim.
Derinden dedi ki…
Evet en kısa zamanda bu filmi izlemek istiyorum çünkü kitap harikaydı